Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жовтобрюх, К. А.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-07-28T09:34:56Z | |
dc.date.available | 2023-07-28T09:34:56Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28650 | |
dc.description | Жовтобрюх, К. А. Розробка проекту цеху з виробництва згущених молочних консервів потужністю 90 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / К. А. Жовтобрюх ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 48 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі представлено проєкт цеху з виробництва молочної продукції потужністю 90 т переробленого молока за зміну. Асортиментом даного виробництва є молоко згущене стерилізоване у банках ДСТУ 4404:2005 та молоко згущене з цукром 8,5% ДСТУ 4274:2003. В проекті наведено розрахунки з технології виробництва продуктів запропонованого асортименту. Обґрунтовано вибір процесів та режимів виробництва. Представлено організацію технохімічного та мікробіологічного контролю. При підборі технологічного обладнання передбачено високопродуктивні машини та апарати, що забезпечують модернізацію трудових процесів та безперервну роботу цеху, максимальне використання сировини та максимальне завантаження обладнання. Наведено обладнання, яке використовується, розміщено згідно зі встановленими нормами і забезпечує поточність технологічного процесу. Дипломний проект містить такі розділи: - характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємств; - технологічні розрахунки; - вибір та обґрунтування технологічних процесів; - схема технологічного контролю виробництва, управління якістю продукції та метрологічне забезпечення; - розрахунок і вибір технологічного обладнання; - заходи з енергозбереження; - система екологічного управління; - охорона праці. У процесі роботи виконано відповідні креслення для зображення цеху з виробництва заданого асортименту, а також наведено висновки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.subject | dairy products | uk_UA |
dc.subject | condensed milk | uk_UA |
dc.subject | condensed milk with sugar and cocoa | uk_UA |
dc.subject | technological equipment | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | згущене молоко | uk_UA |
dc.subject | згущене молоко з цукром та какао | uk_UA |
dc.subject | технологічне обладнання | uk_UA |
dc.title | Розробка проєкту цеху виробництва згущених молочних консервів потужністю 90 т переробленого молока за зміну | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a project for a workshop for the production of condensed milk cans with a capacity of 90 tons of processed milk per shift | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The qualification work presents the project of the shop for the production of dairy products with a capacity of 90 tons of processed milk per shift. The range of this production is condensed milk sterilized in cans DSTU 4404: 2005 and condensed milk with sugar 8.5% DSTU 4274: 2003. The project provides calculations on the technology of production of the proposed range. The choice of processes and modes of production is substantiated. The organization of technochemical and microbiological control is described. The selection of technological equipment provides high-performance machines and devices that ensure the modernization of labor processes and continuous operation of the shop, maximum use of raw materials and maximum load of equipment. The equipment used is given, placed in accordance with the established norms and ensures the flow of the technological process. The diploma project contains the following sections: - description of the enterprise and substantiation of measures for construction of enterprises; - technological calculations; - selection and justification of technological processes; - scheme of technological control of production, product quality management and metrological support; - calculation and selection of technological equipment; - energy saving measures; - environmental management system; - Occupational Health. In the course of work the corresponding drawings for the image of shop on production of the set range are executed, and also conclusions are resulted. | uk_UA |