IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка проєкту цеху виробництва згущених молочних консервів потужністю 90 т переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жовтобрюх, К. А.
dc.date.accessioned 2023-07-28T09:34:56Z
dc.date.available 2023-07-28T09:34:56Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28650
dc.description Жовтобрюх, К. А. Розробка проекту цеху з виробництва згущених молочних консервів потужністю 90 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / К. А. Жовтобрюх ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 48 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлено проєкт цеху з виробництва молочної продукції потужністю 90 т переробленого молока за зміну. Асортиментом даного виробництва є молоко згущене стерилізоване у банках ДСТУ 4404:2005 та молоко згущене з цукром 8,5% ДСТУ 4274:2003. В проекті наведено розрахунки з технології виробництва продуктів запропонованого асортименту. Обґрунтовано вибір процесів та режимів виробництва. Представлено організацію технохімічного та мікробіологічного контролю. При підборі технологічного обладнання передбачено високопродуктивні машини та апарати, що забезпечують модернізацію трудових процесів та безперервну роботу цеху, максимальне використання сировини та максимальне завантаження обладнання. Наведено обладнання, яке використовується, розміщено згідно зі встановленими нормами і забезпечує поточність технологічного процесу. Дипломний проект містить такі розділи: - характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємств; - технологічні розрахунки; - вибір та обґрунтування технологічних процесів; - схема технологічного контролю виробництва, управління якістю продукції та метрологічне забезпечення; - розрахунок і вибір технологічного обладнання; - заходи з енергозбереження; - система екологічного управління; - охорона праці. У процесі роботи виконано відповідні креслення для зображення цеху з виробництва заданого асортименту, а також наведено висновки. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject dairy products uk_UA
dc.subject condensed milk uk_UA
dc.subject condensed milk with sugar and cocoa uk_UA
dc.subject technological equipment uk_UA
dc.subject молочні продукти uk_UA
dc.subject згущене молоко uk_UA
dc.subject згущене молоко з цукром та какао uk_UA
dc.subject технологічне обладнання uk_UA
dc.title Розробка проєкту цеху виробництва згущених молочних консервів потужністю 90 т переробленого молока за зміну uk_UA
dc.title.alternative Development of a project for a workshop for the production of condensed milk cans with a capacity of 90 tons of processed milk per shift uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The qualification work presents the project of the shop for the production of dairy products with a capacity of 90 tons of processed milk per shift. The range of this production is condensed milk sterilized in cans DSTU 4404: 2005 and condensed milk with sugar 8.5% DSTU 4274: 2003. The project provides calculations on the technology of production of the proposed range. The choice of processes and modes of production is substantiated. The organization of technochemical and microbiological control is described. The selection of technological equipment provides high-performance machines and devices that ensure the modernization of labor processes and continuous operation of the shop, maximum use of raw materials and maximum load of equipment. The equipment used is given, placed in accordance with the established norms and ensures the flow of the technological process. The diploma project contains the following sections: - description of the enterprise and substantiation of measures for construction of enterprises; - technological calculations; - selection and justification of technological processes; - scheme of technological control of production, product quality management and metrological support; - calculation and selection of technological equipment; - energy saving measures; - environmental management system; - Occupational Health. In the course of work the corresponding drawings for the image of shop on production of the set range are executed, and also conclusions are resulted. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу