Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ігнатенко, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T10:07:13Z | |
dc.date.available | 2023-07-28T10:07:13Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28652 | |
dc.description | Ігнатенко, А. В. Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. В. Ігнатенко ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 50 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на тему: «Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну» виконана Ігнатенко Андрієм Вячеславовичем включає пояснювальну записку та графічну частину. Пояснювальна записка містить: 49 сторінок, 3 рисунка, 8 таблиць, 2 додатки, 15 джерел. Складається з наступних розділів: вступ, основна (технологічна) частина, технохімічний контроль, екологічна частина. Наведено характеристику підприємства та обґрунтування заходів з будівництва, опис технологічної схеми виробництва кисломолочних продуктів. У технологічній частині проведено розрахунок основної, допоміжної сировини та готової продукції, підбір обладнання та виробничих площ і приміщень. Розділ «Екологічна частина» містить роз’яснення щодо питань відходів підприємства, стічних вод та заходів охорони навколишнього середовища та зменшення впливу на нього. Графічна частина містить креслення: - Апаратурно-технологічна схема виробництва; - План заводу в масштабі 1:100. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | вершки | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | ультрапастеризація | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.subject | fermented milk products | uk_UA |
dc.subject | ultrapasteurization | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.title | Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну | uk_UA |
dc.title.alternative | Project of a dairy plant with capacity of 35 tons processed milk for a shift | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | Qualification work on the topic: «Project of a dairy plant with capacity of 35 tons processed milk for a shift» made by Ignatenko Andriy Vyacheslavovich contain explanatory note and a graphic part. The explanatory note contains: 49 pages, 3 drawings, 8 tables, 2 appendices, 15 sources. It cosists of the following sections: introduction, main (technological) part, technochemical control, ecological part. The description of the enterprise and the justification of construction measures, a description of the technological scheme for the production of fermented milk products are given. In the technological part, the calculation of the main, auxiliary raw materials and finished products, the selection of equipment and production areas and premises were carried out. The «Ecological part» section contains clarifications on issues of enterprise waste, wastewater, and measures to protect the environment and reduce its impact. The graphic part contains drawings: - Hardware technological scheme of production; - Plant plan on a scale of 1:100. | uk_UA |