dc.contributor.author |
Кобилець, А. Р.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-07-28T10:13:23Z |
|
dc.date.available |
2023-07-28T10:13:23Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28654 |
|
dc.description |
Кобилець, А. Р. Проєкт реконструкції хлібного цеху з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та розширенням хлібосховища та експедиції : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Р. Кобилець ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 55 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі Кобилець Анастасії Романівни на тему : «Проект реконструкції хлібного цеху з установкою двох печей А2 - ХПК - 25 та розширенням хлібосховища та експедиції» представлено переобладнання хлібного цеху заводу оснащеного 2 печами А2 - ХПК - 25. В проекті запропоновано виготовляти такий асортимент: хліб «Столовий» форм. масою 0,8 кг та плетінки «Печерські» масою 0,5 кг. Кваліфікаційна робота містить технологічні розрахунки та підбір обладнання. Пояснювальна записка розписана на 51 сторінці, графічна частина представлена у трьох аркушах, а саме Аркуш 1. Технологічна схема. Підготовка сировини. Аркуш 2. Технологічна схема. Технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів. Аркуш 3. План хлібозаводу в масштабі 1:100. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів |
uk_UA |
dc.subject |
плетінка «Печерська» |
uk_UA |
dc.subject |
хліб «Столовий» |
uk_UA |
dc.subject |
піч А2-ХПК-25 |
uk_UA |
dc.subject |
"Pecherska" braid |
uk_UA |
dc.subject |
"Stolovy" bread |
uk_UA |
dc.subject |
A2-KHPK-25 oven |
uk_UA |
dc.title |
Проєкт реконструкції хлібного цеху з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 та розширенням хлібосховища та експедиції |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
Іn the qualification work of Anastasiya Romanivna Kobylets on the topic: "Project for the reconstruction of a bakery shop with the installation of two A2 - KHPK - 25 ovens and the expansion of the bread storage and shipping" the construction of a bakery equipped with 2 A2 - KHPK - 25 ovens is presented. In the project of the bakery, it is proposed to produce the following assortment: bread "Table" forms. weighing 0.8 kg and "Pecherski" braids weighing 0.5 kg. The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. The explanatory note is written on 51 pages, the graphic part is presented in three sheets, namely Sheet 1. Technological diagram. Preparation of raw materials. Sheet 2. Technological diagram. Technological process of production of bakery products. Sheet 3. Plan of the bakery on a scale of 1:100. |
uk_UA |