dc.contributor.author |
Немерич, А. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-07-31T08:18:51Z |
|
dc.date.available |
2023-07-31T08:18:51Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660 |
|
dc.description |
Немерич, А. О. Проект хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Немирич ; керівник роботи К. М.Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 65 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Запропонований асортимент виробів хліб «Особливий», який готується на рідкій заквасці за ленінградською схемою та батон «Студентський», який готується на традиційній густій опарі, випікається в тунельній печі марки Г4-ХП-2,1-25. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів |
uk_UA |
dc.subject |
хліб |
uk_UA |
dc.subject |
батон |
uk_UA |
dc.subject |
рецептура |
uk_UA |
dc.subject |
сировина |
uk_UA |
dc.subject |
продуктивність |
uk_UA |
dc.subject |
вихід |
uk_UA |
dc.subject |
обладнання |
uk_UA |
dc.subject |
bread |
uk_UA |
dc.subject |
loaf |
uk_UA |
dc.subject |
recipe |
uk_UA |
dc.subject |
raw materials |
uk_UA |
dc.subject |
productivity |
uk_UA |
dc.subject |
output |
uk_UA |
dc.subject |
equipment |
uk_UA |
dc.title |
Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Bakery factory project with the installation of 2 G4-KP-2,1-25 ovens for the production of bakery products |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
The offered range of products includes "Osoblyvy" bread, which is prepared on liquid sourdough according to the Leningrad scheme, and "Studentsky" loaf, which is prepared on traditional thick steam, baked in a tunnel oven of the G4-KP-2,1-25 brand. |
uk_UA |