IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Немерич, А. О.
dc.date.accessioned 2023-07-31T08:18:51Z
dc.date.available 2023-07-31T08:18:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660
dc.description Немерич, А. О. Проект хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Немирич ; керівник роботи К. М.Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 65 с. uk_UA
dc.description.abstract Запропонований асортимент виробів хліб «Особливий», який готується на рідкій заквасці за ленінградською схемою та батон «Студентський», який готується на традиційній густій опарі, випікається в тунельній печі марки Г4-ХП-2,1-25. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject хліб uk_UA
dc.subject батон uk_UA
dc.subject рецептура uk_UA
dc.subject сировина uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject вихід uk_UA
dc.subject обладнання uk_UA
dc.subject bread uk_UA
dc.subject loaf uk_UA
dc.subject recipe uk_UA
dc.subject raw materials uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject output uk_UA
dc.subject equipment uk_UA
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів uk_UA
dc.title.alternative Bakery factory project with the installation of 2 G4-KP-2,1-25 ovens for the production of bakery products uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The offered range of products includes "Osoblyvy" bread, which is prepared on liquid sourdough according to the Leningrad scheme, and "Studentsky" loaf, which is prepared on traditional thick steam, baked in a tunnel oven of the G4-KP-2,1-25 brand. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record