Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі Толстої Дарини Юріївни на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей БН-25 із виробництва хліба та булочних виробів із частковим їх заморожуванням» створено проект побудови нового хлібзаводу. За асортиментом із двох хлібобулочних виробів: хліб «Козацький» (із суміші житньо – пшеничного борошна), масою 1,0 кг; батон «Нарізний» (із пшеничного борошна вищого сорту), масою 0,5 кг.
Для випікання хліба та булок використовуються дві печі БН-25. Для приготування двох виробів застосовуються такі способи приготування: хліб «Козацький» - виготовляється на рідкій заквасці; батон «Нарізний» - на великій густій опарі.
Суть розробки, основні результати:
Толста, Д. Ю. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей БН-25 із виробництва хліба та булочних виробів із частковим їх заморожуванням : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. Ю. Толста ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 53 с.