IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Грихно, А. О.
dc.date.accessioned 2024-01-18T10:22:06Z
dc.date.available 2024-01-18T10:22:06Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29277
dc.description Грихно, А. О. Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. О. Грихно ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 98 с. uk_UA
dc.description.abstract Об’єкт дослідження – процеси розвитку тематичних закладів харчування у м. Чернігові. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до формування та розвитку «атмосферних» закладів харчування. Метою дослідження є характеристика та аналіз роботи тематичних закладів харчування, зокрема виявлення факторів та чинників які допоможуть в створенні бізнес плану тематичного кафе в м. Чернігові та зробити його конкурентоспроможним. Для досягнення мети курсової роботи буде виконано такі завдання: визначення ролі та значення закладів харчування для розвитку туристичної індустрії; особливості та класифікація закладів харчування в Україні; специфіка тематичних закладів харчування на основі використання світового досвіду; загальний аналіз рівня розвитку закладів харчування в Україні та у м. Чернігів; аналіз чинників, які впливають на попит тематичних закладів харчування; аналіз діяльності тематичних закладів харчування в Україні; формування концепції створення тематичного кафе; розробка бізнес-плану тематичного закладу харчування. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject заклади харчування uk_UA
dc.subject тематичні заклади харчування uk_UA
dc.subject гостинність uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject food outlets uk_UA
dc.subject themed restaurants uk_UA
dc.subject hospitality uk_UA
dc.subject restaurant business uk_UA
dc.title Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові uk_UA
dc.title.alternative Formation of the concept of a themed cafe in Сhernihiv uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The object of the study is themed restaurants in Ukraine and the world. The purpose of the study is to characterize and analyze the work of themed restaurants, in particular, to identify factors that will help to create a business plan for a themed cafe in Chernihiv and make it competitive. To accomplish the goal of the final qualification work, the following tasks will be performed: determining the role and importance of catering establishments for the development of the tourism industry; features and classification of catering establishments in Ukraine; specifics of thematic catering establishments based on the use of world experience; general analysis of the level of development of catering establishments in Ukraine and in Chernihiv; analysis of factors influencing the demand for thematic catering establishments; analysis of the activities of thematic catering establishments in Ukraine; creating a concept for a themed cafe; creating a business plan for a themed catering establishment. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record