dc.contributor.author |
Грихно, А. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2024-01-18T10:22:06Z |
|
dc.date.available |
2024-01-18T10:22:06Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/29277 |
|
dc.description |
Грихно, А. О. Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. О. Грихно ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 98 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Об’єкт дослідження – процеси розвитку тематичних закладів харчування у м.
Чернігові. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до формування
та розвитку «атмосферних» закладів харчування. Метою дослідження є
характеристика та аналіз роботи тематичних закладів харчування, зокрема
виявлення факторів та чинників які допоможуть в створенні бізнес плану
тематичного кафе в м. Чернігові та зробити його конкурентоспроможним.
Для досягнення мети курсової роботи буде виконано такі завдання:
визначення ролі та значення закладів харчування для розвитку туристичної
індустрії; особливості та класифікація закладів харчування в Україні; специфіка
тематичних закладів харчування на основі використання світового досвіду;
загальний аналіз рівня розвитку закладів харчування в Україні та у м. Чернігів;
аналіз чинників, які впливають на попит тематичних закладів харчування; аналіз
діяльності тематичних закладів харчування в Україні; формування концепції
створення тематичного кафе; розробка бізнес-плану тематичного закладу
харчування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.subject |
заклади харчування |
uk_UA |
dc.subject |
тематичні заклади харчування |
uk_UA |
dc.subject |
гостинність |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
food outlets |
uk_UA |
dc.subject |
themed restaurants |
uk_UA |
dc.subject |
hospitality |
uk_UA |
dc.subject |
restaurant business |
uk_UA |
dc.title |
Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of the concept of a themed cafe in Сhernihiv |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
The object of the study is themed restaurants in Ukraine and the world.
The purpose of the study is to characterize and analyze the work of themed
restaurants, in particular, to identify factors that will help to create a business plan for a
themed cafe in Chernihiv and make it competitive.
To accomplish the goal of the final qualification work, the following tasks will be
performed: determining the role and importance of catering establishments for the
development of the tourism industry; features and classification of catering
establishments in Ukraine; specifics of thematic catering establishments based on the
use of world experience; general analysis of the level of development of catering
establishments in Ukraine and in Chernihiv; analysis of factors influencing the demand
for thematic catering establishments; analysis of the activities of thematic catering
establishments in Ukraine; creating a concept for a themed cafe; creating a business
plan for a themed catering establishment. |
uk_UA |