IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Овчаренко, Ю. Ю.
dc.date.accessioned 2024-01-18T10:30:21Z
dc.date.available 2024-01-18T10:30:21Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29278
dc.description Овчаренко, Ю. Ю. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / Ю. Ю. Овчаренко ; керівник роботи І. В. Безуглий ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 71 с. uk_UA
dc.description.abstract Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є готельно- ресторанний комплекс «Парасолька». Предметом дослідження є сутність та місце управління продуктивністю праці на підприємствах готельно- ресторанного господарства. Метою кваліфікаційної роботи є проаналізувати сутність та місце управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Досягнення поставленої мети передбачає розв'язання таких завдань: досліджено теоретичний зміст продуктивності праці та системи управління трудовими ресурсами підприємствами готельно-ресторанного господарства; надано організаційно-економічну характеристику підприємства готельно- ресторанного господарства; проведено оцінку складу та структури трудових ресурсів закладу; надано оцінку ефективності системи управління трудовими ресурсами та продуктивністю праці на підприємстві готельно-ресторанного господарства. За результатами дослідження запропонуванои шляхи вдосконалення управління продуктивності праці на підприємстві готельно-ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject продуктивність праці uk_UA
dc.subject трудові ресурси uk_UA
dc.subject структура трудових ресурсів uk_UA
dc.subject система управління uk_UA
dc.subject мотивація uk_UA
dc.subject стимулювання uk_UA
dc.subject labor productivity uk_UA
dc.subject labor resources uk_UA
dc.subject structure of labor resources uk_UA
dc.subject management system uk_UA
dc.subject motivation uk_UA
dc.subject stimulation uk_UA
dc.title Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.title.alternative Labor productivity management at hotel and restaurant enterprises uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The object of research of the final qualification work is the Parasolka hotel and restaurant complex. The subject of the study is the essence and place of labor productivity management at hotel and restaurant enterprises. The purpose of the qualification work is to analyze the essence and place of labor productivity management at hotel and restaurant enterprises. Achieving the set goal involves solving the following tasks: the theoretical content of labor productivity and the labor resource management system of hotel and restaurant enterprises has been researched; the organizational and economic characteristics of the hotel and restaurant enterprise are provided; the composition and structure of the institution's labor resources were assessed; an assessment of the effectiveness of the labor resources management system and labor productivity at the hotel and restaurant enterprise is given. Based on the results of the study, ways of improving labor productivity management at the hotel and restaurant industry are proposed uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record