Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Овчаренко, Ю. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-18T10:30:21Z | |
dc.date.available | 2024-01-18T10:30:21Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29278 | |
dc.description | Овчаренко, Ю. Ю. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / Ю. Ю. Овчаренко ; керівник роботи І. В. Безуглий ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 71 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є готельно- ресторанний комплекс «Парасолька». Предметом дослідження є сутність та місце управління продуктивністю праці на підприємствах готельно- ресторанного господарства. Метою кваліфікаційної роботи є проаналізувати сутність та місце управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Досягнення поставленої мети передбачає розв'язання таких завдань: досліджено теоретичний зміст продуктивності праці та системи управління трудовими ресурсами підприємствами готельно-ресторанного господарства; надано організаційно-економічну характеристику підприємства готельно- ресторанного господарства; проведено оцінку складу та структури трудових ресурсів закладу; надано оцінку ефективності системи управління трудовими ресурсами та продуктивністю праці на підприємстві готельно-ресторанного господарства. За результатами дослідження запропонуванои шляхи вдосконалення управління продуктивності праці на підприємстві готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | продуктивність праці | uk_UA |
dc.subject | трудові ресурси | uk_UA |
dc.subject | структура трудових ресурсів | uk_UA |
dc.subject | система управління | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.subject | стимулювання | uk_UA |
dc.subject | labor productivity | uk_UA |
dc.subject | labor resources | uk_UA |
dc.subject | structure of labor resources | uk_UA |
dc.subject | management system | uk_UA |
dc.subject | motivation | uk_UA |
dc.subject | stimulation | uk_UA |
dc.title | Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Labor productivity management at hotel and restaurant enterprises | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The object of research of the final qualification work is the Parasolka hotel and restaurant complex. The subject of the study is the essence and place of labor productivity management at hotel and restaurant enterprises. The purpose of the qualification work is to analyze the essence and place of labor productivity management at hotel and restaurant enterprises. Achieving the set goal involves solving the following tasks: the theoretical content of labor productivity and the labor resource management system of hotel and restaurant enterprises has been researched; the organizational and economic characteristics of the hotel and restaurant enterprise are provided; the composition and structure of the institution's labor resources were assessed; an assessment of the effectiveness of the labor resources management system and labor productivity at the hotel and restaurant enterprise is given. Based on the results of the study, ways of improving labor productivity management at the hotel and restaurant industry are proposed | uk_UA |