IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розвиток клієнторієнтованого підходу в діяльності мережі кав’ярень «Краш кава»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Репій, В. Л.
dc.date.accessioned 2024-01-22T12:41:44Z
dc.date.available 2024-01-22T12:41:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29330
dc.description Репій, В. Л. Розвиток клієнторієнтованого підходу в діяльності мережі кав’ярень «Краш кава» : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / В. Л. Репій ; керівник роботи Н. В. Іванова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2023. – 84 с. uk_UA
dc.description.abstract Об’єкт дослідження процес формування клієнтоорієнтованого підходу. Предмет дослідження сукупність теоретичних та практичних аспектів щодо розвитку клієнторієнтованого підходу в діяльності мережі кав’ярень. Метою роботи є обґрунтування теоретичних та практичних засад щодо розвитку клієнторієнтованого підходу в діяльності мережі кав’ярень. Методи дослідження у процесі виконання роботи були використані такі методи дослідження: порівняння, систематизація та узагальнення, метод індукції та дедукції, графічні, власні спостереження. В першому розділі було визначено зміст та етапи розвитку клієнтоорієнтованого підходу на підприємстві; розкрито поняття «клієнтоорієнтованість» в якості інструменту формування конкурентних переваг компанії; було охарактеризовано основні етари формування кл ієнтоорієнтованого підходу на підприємстві. В другому розділі здійснено загальну характеристику діяльності кав’ярні; досліджено технології, технологічні процеси і методи організації виробництва та збуту продукції у кав'ярні; було оцінено конкурентні позиції кав'ярні та її продукції на ринку. Крім то го було виявлено, що кав’ярня має нерозвинену програму лояльності та визначено, що існує потріба у вдосконаленні клієетоорієнтованого підходу. В третьому розділі було досліджено досвід розвитку клієнтоорієнтованості підприємства на зарубіжних ринках та можливість його адаптації до українських компаній, зокрема для використання клієнтоорієнтованого підходу в кав’ярні; розглянуто напрями використан ня клієнторієнтованої стратегії в кав’ярні черех розширення програми лояльності для відвідувачів. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject маркетинг uk_UA
dc.subject клієнтоорієнтований підхід uk_UA
dc.subject програма лояльності uk_UA
dc.subject конкурентні переваги uk_UA
dc.subject потреби споживачів uk_UA
dc.subject marketing uk_UA
dc.subject client-oriented approach uk_UA
dc.subject loyalty program uk_UA
dc.subject competitive advantages uk_UA
dc.subject consumer needs uk_UA
dc.title Розвиток клієнторієнтованого підходу в діяльності мережі кав’ярень «Краш кава» uk_UA
dc.title.alternative Development of a client-oriented approach in the activities of the network of coffee shops «Krash Kava» uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The object of the research is the process of forming a client-oriented approach. The subject of the study is a set of theoretical and practical aspects regarding the development of a client-oriented approach in the activity of a network of coffee shops. The purpose of the work is to substantiate the theoretical and practical principles for the development of a client-oriented approach in the activities of the chain of coffee shops. Research methods - the following research methods were used during the work: comparison, systematization and generalization, the method of induction and deduction, graphic, own observations. In the first section, the content and stages of development of the clientoriented approach at the enterprise were defined; the concept of "customer orientation" as a tool for forming the company's competitive advantages is revealed; the main stages of the formation of a client-oriented approach at the enterprise were characterized. In the second section, a general description of the coffee shop's activity is carried out; technologies, technological processes and methods of organizing production and sales of products in a coffee shop were investigated; the competitive position of the coffee shop and its products on the market was assessed. In addition, it was found that the coffee shop has an underdeveloped loyalty program and it was determined that there is a need to improve the customer-oriented approach. In the third section, the experience of the development of customer-oriented enterprise in foreign markets and the possibility of its adaptation to Ukrainian companies, in particular for the use of a customer-oriented approach in coffee shops, were studied; directions for using a client-oriented strategy in coffee shops as part of the expansion of the loyalty program for visitors are considered. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу