IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Monitor

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Глібов, В. В.
dc.date.accessioned 2024-02-16T09:48:14Z
dc.date.available 2024-02-16T09:48:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29576
dc.description Глібов, В. В. Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Monitor : випускна кваліфікаційна робота : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / В. В. Глібов ; керівник роботи А. І. Сатюков ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра електричної інженерії та інформаційно-вимірювальних технологій. – Чернігів, 2023. – 66 с. uk_UA
dc.description.abstract Об'єкт - Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Compact Monitor. Мета – огляд стаціонарної системи дозування дріжджів ABER Compact Monitor, схема впровадження та її переваги при використанні на пивоварному виробництві. Проведено огляд основних етапів виробництва пива. Приведені шляхи оптимізації технологічного процесу. Вказані переваги більш точного дозування дріжджів у сусло перед процесом ферментації. Вказано вимірювані параметри системи та принцип дії. Сформовано структурну схему ІВС що використовується на пивоварних виробництвах. Проведено приклад калібрування системи на виробництві, по показникам даних з лабораторії. Приведено для прикладу частину програми, що відповідає за підрахунок віддозованої кількості дріжджів. Зроблено висновки на основі даних з порівняння стабільності ферментації до та після введення системи в експлуатацію. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Monitor uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 Object – Stationary yeast dosing system using the ABER Monitor Analyzer.. Purpose - Overview of the ABER Compact Monitor stationary yeast dosing system, implementation scheme, and its advantages in use in brewery production. The main stages of beer production have been reviewed. Ways to optimize the technological process have been outlined. The advantages of more precise yeast dosing in wort before the fermentation process are indicated. Measured parameters of the system and its operating principle are specified. A structural diagram of the IMS used in brewery production is presented. An example of system calibration in production, based on laboratory data, is provided. A part of the program responsible for calculating the dosed amount of yeast powder is presented as an illustration. Conclusions have been drawn based on data comparing fermentation stability before and after the system's implementation. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу