Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Глібов, В. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T09:48:14Z | |
dc.date.available | 2024-02-16T09:48:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29576 | |
dc.description | Глібов, В. В. Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Monitor : випускна кваліфікаційна робота : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / В. В. Глібов ; керівник роботи А. І. Сатюков ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра електричної інженерії та інформаційно-вимірювальних технологій. – Чернігів, 2023. – 66 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об'єкт - Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Compact Monitor. Мета – огляд стаціонарної системи дозування дріжджів ABER Compact Monitor, схема впровадження та її переваги при використанні на пивоварному виробництві. Проведено огляд основних етапів виробництва пива. Приведені шляхи оптимізації технологічного процесу. Вказані переваги більш точного дозування дріжджів у сусло перед процесом ферментації. Вказано вимірювані параметри системи та принцип дії. Сформовано структурну схему ІВС що використовується на пивоварних виробництвах. Проведено приклад калібрування системи на виробництві, по показникам даних з лабораторії. Приведено для прикладу частину програми, що відповідає за підрахунок віддозованої кількості дріжджів. Зроблено висновки на основі даних з порівняння стабільності ферментації до та після введення системи в експлуатацію. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Стаціонарна система дозування дріжджів з використанням аналізатора ABER Monitor | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | Object – Stationary yeast dosing system using the ABER Monitor Analyzer.. Purpose - Overview of the ABER Compact Monitor stationary yeast dosing system, implementation scheme, and its advantages in use in brewery production. The main stages of beer production have been reviewed. Ways to optimize the technological process have been outlined. The advantages of more precise yeast dosing in wort before the fermentation process are indicated. Measured parameters of the system and its operating principle are specified. A structural diagram of the IMS used in brewery production is presented. An example of system calibration in production, based on laboratory data, is provided. A part of the program responsible for calculating the dosed amount of yeast powder is presented as an illustration. Conclusions have been drawn based on data comparing fermentation stability before and after the system's implementation. | uk_UA |