Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Авельянова, О. А.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2024-07-08T13:04:52Z | |
dc.date.available | 2024-07-08T13:04:52Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/30398 | |
dc.description | Авельянова, О. А. Готельно-ресторанна справа в Україні: стан і перспективи : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / О. А. Авельянова ; керівник роботи І. В. Безуглий ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2024. – 73 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об'єктом дослідження є готельно-ресторанна справа в Україні, що охоплює готелі будь-якого класу. Предметом дослідження є процеси управління, економічні аспекти, якість обслуговування, персонал та інші аспекти, пов'язані з готельно- ресторанною діяльністю в Україні. Мета бакалаврської роботи полягає в дослідженні сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної справи в Україні. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити поняття та особливостей готельного господарства, дослідити структурну організацію готельно- ресторанного господарства, виявити основні типи готельно-ресторанного господарства, провести дослідження розвитку засобів розміщення готельно- ресторанних закладів, проаналізувати основні показники розвитку готельно- ресторанної індустрії в Україні, виокремити готельно-ресторанну індустрію в Україні як чинник впливу на навколишнє середовище, охарактеризувати основні проблеми готельно-ресторанної справи в Україні, виділити перспективи розвитку готельно-ресторанної справи в Україні. За результатами дослідження сформульовані перспективи шляхів розвитку готельно-ресторанної справи в Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | готельно ресторанна індуістрія | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | hotel management | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.title | Готельно-ресторанна справа в Україні: стан і перспективи | uk_UA |
dc.title.alternative | Hotel and restaurant business in Ukraine: state and prospects | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The object of the study is the hotel and restaurant business in Ukraine, which includes hotels of any class. The subject of the study is management processes, economic aspects, quality of service, personnel and other aspects related to hotel and restaurant activities in Ukraine. The purpose of the bachelor's thesis is to study the current state and prospects for the development of the hotel and restaurant industry in Ukraine. The tasks of the final qualification work are: to define the concepts and features of the hotel industry, to investigate the structural organization of the hotel and restaurant industry, to identify the main types of the hotel and restaurant industry, to conduct a study of the development of means of accommodation of hotel and restaurant establishments, to analyze the main indicators of the development of the hotel and restaurant industry in Ukraine, to single out the hotel and restaurant industry in Ukraine as a factor of influence on the environment, to characterize the main problems of the hotel and restaurant business in Ukraine, to highlight the prospects for the development of the hotel and restaurant business in Ukraine. Based on the results of the study, the perspectives of ways of development of the hotel and restaurant business in Ukraine were formulated. | uk_UA |