IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Ринок готельно-ресторанних послуг в Україні і перспективи його розвитку в умовах глобалізації

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Приступа, Є. О.
dc.date.accessioned 2024-07-09T12:57:14Z
dc.date.available 2024-07-09T12:57:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/30419
dc.description Приступа, Є. О. Ринок готельно-ресторанних послуг в Україні і перспективи його розвитку в умовах глобалізації : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / Є. О. Приступа ; керівник роботи В. В. Музика ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2024. – 70 с. uk_UA
dc.description.abstract Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є обсяг та структура ринку готельно-ресторанних послуг в Україні, ключові чинники і тенденції його розвитку впродовж останнього періоду та у близькій перспективі. Об’єктом дослідження є ринок готельно-ресторанних послуг України у 2010 – 2023 роках. Метою даної кваліфікаційної роботи є виявлення сучасних тенденцій та оцінка стану розвитку ринку готельно-ресторанних послуг з обґрунтуванням перспектив його розвитку у повоєнний час в умовах глобілізації. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: розкриття сутності суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу та особливостей їх функціонування; з’ясування специфіки ринку готельно-ресторанних послуг та його ключових компонентів; виявлення основних факторів впливу на динаміку та структуру ринку готельно-ресторанних послуг; виявлення тенденцій розвитку готельно- ресторанної індустрії в Україні; оцінка стану вітчизняного ринку послуг індустрії гостинності; аналіз інвестиційної активності в готельно- ресторанному бізнесі України; оцінка перспектив розвитку вітчизняного ринку готельно-ресторанних послуг повоєнного періоду в умовах глобалізації; обгрунтування можливих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу України. За результатами дослідження викладені пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу України. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject ринок готельно-ресторанних послуг uk_UA
dc.subject заклади тимчасового розміщення uk_UA
dc.subject ресторани uk_UA
dc.subject послуги uk_UA
dc.subject hospitality industry uk_UA
dc.subject hotel and restaurant services market uk_UA
dc.subject temporary accommodation facilities uk_UA
dc.subject restaurants uk_UA
dc.subject services uk_UA
dc.title Ринок готельно-ресторанних послуг в Україні і перспективи його розвитку в умовах глобалізації uk_UA
dc.title.alternative The market of hotel and restaurant services in Ukraine and prospects for its development in the context of globalization uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The subject of the qualification work is the volume and structure of the market of hotel and restaurant services in Ukraine, key factors and trends in its development over the past period and in the near future. The object of the study is the market of hotel and restaurant services in Ukraine in 2010 - 2023. The purpose of this qualification work is to identify current trends and assess the state of development of the hotel and restaurant services market with justification of the prospects for its development in the post-war period in the context of globalization. The tasks of the graduation qualification work are: disclosure of the essence of the hotel and restaurant business entities and the peculiarities of their functioning; clarification of the specifics of the hotel and restaurant services market and its key components; identification of the main factors influencing the dynamics and structure of the hotel and restaurant services market; identification of trends in the development of the hotel and restaurant industry in Ukraine; assessment of the state of the domestic market of hospitality industry services; analysis of investment activity in the hotel and restaurant business of Ukraine; assessment of prospects for the development of the domestic market of hotel and restaurant services of the postwar period in the context of globalization; substantiation of possible measures to improve the competitiveness of the hotel and restaurant business in Ukraine. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу