Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чернявська, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-07-10T11:02:06Z | |
dc.date.available | 2024-07-10T11:02:06Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/30429 | |
dc.description | Чернявська, А. В. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. В. Чернявська ; керівник роботи А. В. Роговий ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2024. – 86 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об'єктом дослідження є підприємство ресторанного господарства, що включає процеси планування, організації та управління ресторанним бізнесом, а також всі аспекти його функціонування від підготовки до відкриття до щоденної операційної діяльності. Предметом дослідження є бізнес-план підприємства ресторанного господарства, зокрема його ключові компоненти. Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексного бізнес-плану для підприємства ресторанного господарства, який забезпечить ефективне планування, організацію та управління ресурсами для успішного відкриття та функціонування закладу в умовах конкурентного ринку. Завданнями кваліфікаційної роботи є: дослідити сутність бізнес-планування та його роль в веденні підприємницької діяльності; визначити методику бізнес-планування підприємницької діяльності та особливості бізнес-планування в туристичній сфері; охарактеризувати сучасний стан туристичної сфери України та можливості ринку ресторанного господарства; виявити перспективи використання бізнес планування для покращення діяльності підприємств сфери туризму; розробити бізнес-план ресторану; проаналізувати ризики та шляхи їх вирішення бізнес-плану. Результати роботи демонструють життєздатність та потенційну прибутковість підприємства ресторанного господарства за умов реалізації запропонованого бізнес-плану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | туристична діяльність | uk_UA |
dc.subject | бізнес-план | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | tourist activity | uk_UA |
dc.subject | business plan | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.title | Бізнес-план підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Business plan of a restaurant business enterprise | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The object of the study is a restaurant enterprise, which includes the processes of planning, organization and management of the restaurant business, as well as all aspects of its functioning from preparation to opening to daily operational activities. The subject of the research is the business plan of the restaurant business enterprise, in particular its key components. The purpose of the qualification work is to develop a comprehensive business plan for a restaurant enterprise, which will ensure effective planning, organization and management of resources for the successful opening and operation of the establishment in competitive market conditions. The tasks of the qualification work are: to investigate the essence of business planning and its role in conducting business activities; to determine the methodology of business planning of entrepreneurial activity and the peculiarities of business planning in the tourism sphere; to characterize the current state of the tourism sphere of Ukraine and the possibilities of the restaurant market; identify the prospects of using business planning to improve the activities of enterprises in the field of tourism; develop a restaurant business plan; to analyze the risks and ways of solving them in the business plan. The results of the work demonstrate the viability and potential profitability of the restaurant enterprise under the conditions of implementation of the proposed business plan. | uk_UA |