IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка проєкту молокозаводу з виробництва молока і сметани, потужністю 40 т переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Вовк, Є. Р.
dc.date.accessioned 2024-07-11T13:31:43Z
dc.date.available 2024-07-11T13:31:43Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/30448
dc.description Вовк, Є. Р. Розробка проєкту молокозаводу з виробництва молока і сметани, потужністю 40 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. Р. Вовк ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 50 с. uk_UA
dc.description.abstract У розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» визначено список виробничих відділень для виробництва необхідного асортименту продукції, а також розташування молокозаводу. У розділі «Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми» наведені вимоги до сировини та готової продукції, а також описана апаратурно-технологічна схема виробництва. В розділі «Технологічні розрахунки» представлена схема переробки сировини та розрахована маса сировини та готової продукції. В розділі «Розрахунок і вибір технологічного обладнання» визначено необхідне устаткування для виробництва, а розділ «Розрахунок виробничих площ та приміщень» містить розрахунок необхідних площ для виробничого цеху. Розділ «Технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції» містить опис схем контролю якості сировини та продукції, а також санітарний контроль. У розділі «Екологічна частина» описано відходи виробництва та заходи щодо охорони навколишнього середовища. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject молокопереробна промисловість uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject молоко uk_UA
dc.subject молоко питне uk_UA
dc.subject пряжене молоко uk_UA
dc.subject сметана uk_UA
dc.subject dairy processing industry uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject milk uk_UA
dc.subject drinking milk uk_UA
dc.subject baked milk uk_UA
dc.subject sour cream uk_UA
dc.title Розробка проєкту молокозаводу з виробництва молока і сметани, потужністю 40 т переробленого молока за зміну uk_UA
dc.title.alternative Development of a project for a dairy plant for the production of milk and fermented milk drinks with a capacity of 40 tons of processed milk per shift uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In the section “Characteristics of the enterprise and justification of measures for the construction of the enterprise” the list of production departments for the production of the required product range, as well as the location of the dairy plant is defined. The section “Selection, justification and description of the technological scheme” contains the requirements for raw materials and finished products, as well as the equipment and technological scheme of production. The section “Technological Calculations” presents the raw material processing scheme and calculates the weight of raw materials and finished products. The section “Calculation and selection of technological equipment” identifies the necessary equipment for production, and the section “Calculation of production areas and premises” contains the calculation of the required areas for the production shop. The section “Technological and chemical control of production, product quality management” describes the schemes of quality control of raw materials and products, as well as sanitary control. The Environmental section describes production waste and environmental protection measures. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record