dc.contributor.author |
Вовк, Є. Р.
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-11T13:31:43Z |
|
dc.date.available |
2024-07-11T13:31:43Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/30448 |
|
dc.description |
Вовк, Є. Р. Розробка проєкту молокозаводу з виробництва молока і сметани, потужністю 40 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. Р. Вовк ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 50 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» визначено список виробничих відділень для виробництва необхідного асортименту продукції, а також розташування молокозаводу. У розділі «Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми» наведені вимоги до сировини та готової продукції, а також описана апаратурно-технологічна схема виробництва. В розділі «Технологічні розрахунки» представлена схема переробки сировини та розрахована маса сировини та готової продукції. В розділі «Розрахунок і вибір технологічного обладнання» визначено необхідне устаткування для виробництва, а розділ «Розрахунок виробничих площ та приміщень» містить розрахунок необхідних площ для виробничого цеху. Розділ «Технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції» містить опис схем контролю якості сировини та продукції, а також санітарний контроль. У розділі «Екологічна частина» описано відходи виробництва та заходи щодо охорони навколишнього середовища. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.subject |
молокопереробна промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
технологія |
uk_UA |
dc.subject |
молоко |
uk_UA |
dc.subject |
молоко питне |
uk_UA |
dc.subject |
пряжене молоко |
uk_UA |
dc.subject |
сметана |
uk_UA |
dc.subject |
dairy processing industry |
uk_UA |
dc.subject |
technology |
uk_UA |
dc.subject |
milk |
uk_UA |
dc.subject |
drinking milk |
uk_UA |
dc.subject |
baked milk |
uk_UA |
dc.subject |
sour cream |
uk_UA |
dc.title |
Розробка проєкту молокозаводу з виробництва молока і сметани, потужністю 40 т переробленого молока за зміну |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Development of a project for a dairy plant for the production of milk and fermented milk drinks with a capacity of 40 tons of processed milk per shift |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
In the section “Characteristics of the enterprise and justification of measures for the construction of the enterprise” the list of production departments for the production of the required product range, as well as the location of the dairy plant is defined. The section “Selection, justification and description of the technological scheme” contains the requirements for raw materials and finished products, as well as the equipment and technological scheme of production. The section “Technological Calculations” presents the raw material processing scheme and calculates the weight of raw materials and finished products. The section “Calculation and selection of technological equipment” identifies the necessary equipment for production, and the section “Calculation of production areas and premises” contains the calculation of the required areas for the production shop. The section “Technological and chemical control of production, product quality management” describes the schemes of quality control of raw materials and products, as well as sanitary control. The Environmental section describes production waste and environmental protection measures. |
uk_UA |