IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немченко, А. Ю.
dc.date.accessioned 2024-07-12T08:15:14Z
dc.date.available 2024-07-12T08:15:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/30460
dc.description Немченко, А. Ю. Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Ю. Немченко ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 46 с. uk_UA
dc.description.abstract Робота присвячена темі «Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну». Матеріалом дослідження є незбиране молоко з масовою часткою жиру 3,5%. Робота містить 7 розділів: В першому розділі надається загальна характеристика проектованого молокопереробного підприємства. Описується його спеціалізація, асортимент продукції та потужність - 35 тонн переробленого молока за зміну. В другому розділі обґрунтовується вибір технологічних схем виробництва різних видів продукції на проектованому молокозаводі. У третьому розділі наводяться детальні розрахунки для виробництва трьох видів продукції: кефіру, йогурту та ультрапастеризованих вершків. У четвертому виконується розрахунок необхідного технологічного обладнання для реалізації спроектованих виробничих ліній та здійснюється підбір конкретних одиниць обладнання. П'ятий розділ відповідає за розрахунки площ для різних виробничих та допоміжних приміщень. В шостому описуються основні принципи контролю сировини, напівфабрикатів та готової продукції на підприємстві. В сьомому розділі характеризують відходи, стічні води та викиди підприємства. Описуються заходи з очищення стічних вод, обладнання для їх реалізації. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject молокозавод uk_UA
dc.subject ультрапастеризовані вершки uk_UA
dc.subject кефір uk_UA
dc.subject йогурт uk_UA
dc.subject технологічна схема uk_UA
dc.subject нормалізація молока uk_UA
dc.subject виробництво uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject milk factory uk_UA
dc.subject ultra-pasteurized cream uk_UA
dc.subject kefir uk_UA
dc.subject yogurt uk_UA
dc.subject technological scheme uk_UA
dc.subject normalization of milk uk_UA
dc.subject production uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.title Проєкт молокозаводу потужністю 35 т переробленого молока за зміну uk_UA
dc.title.alternative "Dairy plant project with a capacity of 35 tons of processed milk per shift uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The work is devoted to the topic "Dairy plant project with a capacity of 35 tons of processed milk per shift." The research material is whole milk with a mass fraction of fat of 3.5%. The work contains 7 sections: The first section provides a general description of the projected milk processing enterprise. It describes its specialization, product range and capacity - 35 tons of processed milk per shift. The second section substantiates the choice of technological schemes for the production of various types of products at the designed dairy plant. The third chapter provides detailed calculations for the production of three types of products: kefir, yogurt and ultra-pasteurized cream. In the fourth, the calculation of the necessary technological equipment for the implementation of the designed production lines is carried out and the selection of specific equipment units is carried out. The fifth section is responsible for area calculations for various production and auxiliary premises. The sixth describes the main principles of control of raw materials, semi-finished products and finished products at the enterprise. The seventh chapter describes the waste, wastewater and emissions of the enterprise. Measures for wastewater treatment, equipment for their implementation are described. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу