dc.contributor.author |
Олійник, Є. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-12T08:34:22Z |
|
dc.date.available |
2024-07-12T08:34:22Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/30462 |
|
dc.description |
Олійник, Є. О. Проєктування підприємства з виробництва м’яких сирів з переробкою вторинної молочної сировини, потужністю 50 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. О. Олійник ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 60 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота на тему «Проєктування підприємства з виробництва м’яких сирів з переробкою вторинної молочної сировини, потужністю 50 т переробленого молока за зміну» виконана Олійником Євгенієм Олександровичем, та включає в себе: пояснювальну записку, яка містить 58 сторінок, 20 таблиць, 15 джерел; і графічну частину, яка містить два креслення - апаратурно-технологічну схему виробництва та план молокозаводу в масштабі 1:100
В пояснювальній записці було розглянуто: обґрунтування заходів з будівництва підприємства; виконано продуктові розрахунки основної та допоміжної сировини; проведено розрахунок необхідного технологічного обладнання з врахуванням потреб виробництва; визначені оптимальні площі цехів, в якому відбуватиметься технологічний процес; розглянуто питання технохімічного, мікробіологічного, та санітарного контролю на виробництві; наведено характеристику відходів стічних вод та викидів, та зменшення їх впливу на навколишнє середовище; висновки; та перелік посилань. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.subject |
молокопереробна промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
технологія |
uk_UA |
dc.subject |
сир |
uk_UA |
dc.subject |
м’який сир |
uk_UA |
dc.subject |
сироватка |
uk_UA |
dc.subject |
суха сироватка |
uk_UA |
dc.subject |
dairy industry |
uk_UA |
dc.subject |
technology |
uk_UA |
dc.subject |
cheese |
uk_UA |
dc.subject |
soft cheese |
uk_UA |
dc.subject |
whey |
uk_UA |
dc.subject |
whey powder |
uk_UA |
dc.title |
Проєктування підприємства з виробництва м’яких сирів з переробкою вторинної молочної сировини, потужністю 50 т переробленого молока за зміну |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Design of an enterprise for the production of soft cheeses with processing of secondary dairy raw materials, with a capacity of 50 tonnes of processed milk per shift |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
The qualification work on the topic "Design of an enterprise for the production of soft cheeses with processing of secondary dairy raw materials, with a capacity of 50 tonnes of processed milk per shift" was performed by Yevhen Oleksandrovych Oliynyk, and includes: an explanatory note, which contains 58 pages, 20 tables, 15 sources; and a graphic part, which contains two drawings - an equipment and technological scheme of production and a plan of the dairy plant in scale 1:100
The explanatory note covers the following: justification of measures for the construction of the enterprise; product calculations of the main and auxiliary raw materials; calculation of the necessary technological equipment, taking into account the needs of production; determination of the optimal areas of the workshops in which the technological process will take place; consideration of the issues of technochemical, microbiological and sanitary control at production; characterisation of wastewater and emissions, and reduction of their impact on the environment; conclusions; and a list of references. |
uk_UA |