Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Олійник, Є. О. | |
dc.date.accessioned | 2024-07-12T08:34:22Z | |
dc.date.available | 2024-07-12T08:34:22Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/30462 | |
dc.description | Олійник, Є. О. Проєктування підприємства з виробництва м’яких сирів з переробкою вторинної молочної сировини, потужністю 50 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. О. Олійник ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 60 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на тему «Проєктування підприємства з виробництва м’яких сирів з переробкою вторинної молочної сировини, потужністю 50 т переробленого молока за зміну» виконана Олійником Євгенієм Олександровичем, та включає в себе: пояснювальну записку, яка містить 58 сторінок, 20 таблиць, 15 джерел; і графічну частину, яка містить два креслення - апаратурно-технологічну схему виробництва та план молокозаводу в масштабі 1:100 В пояснювальній записці було розглянуто: обґрунтування заходів з будівництва підприємства; виконано продуктові розрахунки основної та допоміжної сировини; проведено розрахунок необхідного технологічного обладнання з врахуванням потреб виробництва; визначені оптимальні площі цехів, в якому відбуватиметься технологічний процес; розглянуто питання технохімічного, мікробіологічного, та санітарного контролю на виробництві; наведено характеристику відходів стічних вод та викидів, та зменшення їх впливу на навколишнє середовище; висновки; та перелік посилань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | молокопереробна промисловість | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | сир | uk_UA |
dc.subject | м’який сир | uk_UA |
dc.subject | сироватка | uk_UA |
dc.subject | суха сироватка | uk_UA |
dc.subject | dairy industry | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | cheese | uk_UA |
dc.subject | soft cheese | uk_UA |
dc.subject | whey | uk_UA |
dc.subject | whey powder | uk_UA |
dc.title | Проєктування підприємства з виробництва м’яких сирів з переробкою вторинної молочної сировини, потужністю 50 т переробленого молока за зміну | uk_UA |
dc.title.alternative | Design of an enterprise for the production of soft cheeses with processing of secondary dairy raw materials, with a capacity of 50 tonnes of processed milk per shift | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The qualification work on the topic "Design of an enterprise for the production of soft cheeses with processing of secondary dairy raw materials, with a capacity of 50 tonnes of processed milk per shift" was performed by Yevhen Oleksandrovych Oliynyk, and includes: an explanatory note, which contains 58 pages, 20 tables, 15 sources; and a graphic part, which contains two drawings - an equipment and technological scheme of production and a plan of the dairy plant in scale 1:100 The explanatory note covers the following: justification of measures for the construction of the enterprise; product calculations of the main and auxiliary raw materials; calculation of the necessary technological equipment, taking into account the needs of production; determination of the optimal areas of the workshops in which the technological process will take place; consideration of the issues of technochemical, microbiological and sanitary control at production; characterisation of wastewater and emissions, and reduction of their impact on the environment; conclusions; and a list of references. | uk_UA |