IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт молокозаводу з цехом виробництва сухих вершків потужністю 45 т переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Свистун, А. А.
dc.date.accessioned 2024-07-12T09:16:05Z
dc.date.available 2024-07-12T09:16:05Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/30466
dc.description Свистун, А. А. Проєкт молокозаводу з цехом виробництва сухих вершків потужністю 45 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. А. Свистун ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 53 с. uk_UA
dc.description.abstract Розділ «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» містить інформацію про головний виробничий корпус та локацію де заплановано будівництво. Розділ «Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми» містить вимоги до сировини та готової продукції згідно з чинними нормативними документами. Описано технологічні процеси у відповідності до апаратурно-технологічної схеми. В розділі «Технологічні розрахунки» визначено кількість сировини для виготовлення запроектованої продукції Розділ «Розрахунок і вибір технологічного обладнання» містить обчислення, та підбір необхідного устаткування. Розділ «Розрахунок виробничих площ та приміщень» містить обчислення загальної площі головного виробничого корпусу. Розділ «Технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції» містить принципи та схеми технохімічного, мікробіологічного та санітарного контролю виробництва. Розділ «Екологічна частина» містить опис виробничих відходів, викидів, та вторинної сировини, та запропоновано методи з мінімізації впливу забруднювачів на довкілля. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject молокопереробна промисловість uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject сухі вершки uk_UA
dc.subject сир кисломолочний uk_UA
dc.subject молоко пастеризоване uk_UA
dc.subject dairy processing industry uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject dry cream uk_UA
dc.subject cottage cheese uk_UA
dc.subject pasteurized milk uk_UA
dc.title Проєкт молокозаводу з цехом виробництва сухих вершків потужністю 45 т переробленого молока за зміну uk_UA
dc.title.alternative Project of a dairy plant with a 45-ton capacity dry cream production shop uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The section "Characteristics of the enterprise and justification of measures for the construction of the enterprise" contains information about the main production building and the location where the construction is planned. The section "Selection, justification and description of the technological scheme" contains requirements for raw materials and finished products in accordance with applicable regulations. The technological processes are described in accordance with the equipment and technological scheme. The section "Technological Calculations" defines the amount of raw materials required to manufacture the designed products The section "Calculation and selection of technological equipment" contains calculations and selection of the necessary equipment. The section "Calculation of production areas and premises" contains the calculation of the total area of the main production building. The section "Technochemical control of production, product quality management" contains the principles and schemes of technochemical, microbiological and sanitary control of production. The "Environmental section" describes production waste, emissions, and secondary raw materials, and proposes methods to minimize the impact of pollutants on the environment. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record