IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєктування молокозаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Щербак, М. В.
dc.date.accessioned 2024-07-12T09:47:55Z
dc.date.available 2024-07-12T09:47:55Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/30470
dc.description Щербак, М. В. Проєктування молокозаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. В. Щербак ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 55 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлено проект молокозаводу з потужністю 50 т переробленого молока за зміну. В ході виконання цієї роботи наведено технологічні розрахунки запропонованого асортименту продукції, такої як масло солодковершкове, масло з какао, маслянка пастеризована. Наведено характеристику спроектованого підприємства. Обґрунтовано та описано процеси та режими виробництва. Наведено характеристику сировини та готової продукції. Складено схему напрямків переробки сировини. Підготовлено опис технохімічного та мікробіологічного контролю. Підібрано та розміщено обладнання, яке забезпечує безперервну роботу цеху. Наведено характеристику викидів підприємства, та методи зі зменшення їх впливу на навколишнє середовище. У процесі виконання кваліфікаційної роботи було виконано креслення апаратурно-технологічної схеми виробництва запропонованого асортименту продукції, та креслення із планом головного виробничого примішення молокозаводу в масштабі 1:100. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject молокопереробна промисловість uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject масло вершкове uk_UA
dc.subject масло солодковершкове селянське uk_UA
dc.subject масло з какао uk_UA
dc.subject пастеризована маслянка uk_UA
dc.subject dairy processing industry uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject butter uk_UA
dc.subject sweet creamy peasant butter uk_UA
dc.subject butter with cocoa uk_UA
dc.subject pasteurized buttermilk uk_UA
dc.title Проєктування молокозаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The qualification work presents a project of a dairy plant with a capacity of 50 tons of processed milk per shift. In the course of this work, the technological calculations of the proposed range of products, such as sweet cream butter, butter with cocoa, pasteurized buttermilk, are presented. The characteristics of the designed enterprise are given. The processes and modes of production are substantiated and described. The characteristics of raw materials and finished products are given. A scheme of raw material processing directions is drawn up. A description of technochemical and microbiological control is prepared. The equipment that ensures the continuous operation of the shop is selected and placed. The company's emissions and methods to reduce their impact on the environment are described. In the process of performing the qualification work, a drawing of the hardware and technological scheme for the production of the proposed range of products and a drawing with a plan of the main production room of the dairy plant at a scale of 1:100 were made. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record