Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Андросенко, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2015-10-05T17:06:21Z | |
dc.date.available | 2015-10-05T17:06:21Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/5866 | |
dc.description | Андросенко О. О. Основні підходи до формування та класифікації витрат на виробництво готової продукції / О. О. Андросенко // Економіка: проблеми теорії та практики : зб. наук. праць : у 3 т. – Дніпропетровськ : ДНУ, 2007. – Вип. 230, Т. IІІ. – С. 672–681. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розкрито особливості класифікації затрат на різних етапах розвитку економіки, проаналізовано літературні джерела стосовно даної проблеми, сформульовано основні класифікаційні ознаки затрат для цілей управління на підприємствах кондитерської галузі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Дніпропетровськ : ДНУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економіка: проблеми теорії та практики : зб. наук. праць;Вип. 230, Т. IІІ. | |
dc.subject | класифікація затрат | en_US |
dc.subject | управління затратами | en_US |
dc.subject | система облікової інформації | en_US |
dc.title | Основні підходи до формування та класифікації витрат на виробництво готової продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |