Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Андросенко, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2015-10-05T17:11:51Z | |
dc.date.available | 2015-10-05T17:11:51Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/5867 | |
dc.description | Андросенко О. О. Теорія обмежень як один з основних інструментів управлінського обліку на підприємствах кондитерської галузі / О. О. Андросенко // Проблеми і перспективи розвитку обліково-аналітичного забезпечення системи управління підприємствами в умовах євроінтеграції : зб. наук. праць. Серія: Економіка. – Донецьк : ДонДУУ, 2012. – Вип. 232, Т. XIII. – С. 12–20. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розкрито роль управлінського обліку в системі менеджменту та економічну сутність Теорії обмежень. Доведено необхідність її застосування на вітчизняних кондитерських підприємствах. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Донецьк : ДонДУУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми і перспективи розвитку обліково-аналітичного забезпечення системи управління підприємствами в умовах євроінтеграції : зб. наук. праць. Серія: Економіка.;Вип. 232, Т. XIII | |
dc.subject | управлінський облік | en_US |
dc.subject | виробничий менеджмент | en_US |
dc.subject | операційні витрати | en_US |
dc.subject | обмеження ресурсів | en_US |
dc.title | Теорія обмежень як один з основних інструментів управлінського обліку на підприємствах кондитерської галузі | en_US |
dc.type | Article | en_US |