IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка» за темою "products for enteral nutrition"

ISSN 2415-363X

Перегляд ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка» за темою "products for enteral nutrition"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Мотузка, Ю. М. (Чернігів: ЧНТУ, 2017)
    Актуальність теми дослідження. Ліпіди як інгредієнти у продуктах для ентерального харчування є структурними елементами мембран і модуляторами біохімічних процесів. Вміст жирних кислот у продуктах для ентерального харчування ...
  • Мотузка, Ю. М.; Романенко, О. В.; Казаченко, С. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2017)
    ктуальність теми дослідження. Важливою умовою формування та підтримки здоров’я людини є забезпечення організму повноцінним харчуванням. Особливої важливості ця проблема набуває при лікуванні людей із певними захворюваннями ...