Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ткаченко, Т.І. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-23T13:20:49Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-23T13:20:49Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200 | |
dc.description | Ткаченко Т.І. Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах / Т.І. Ткаченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2012. – №3 (59). – C. 234-237. | en_US |
dc.description.abstract | Запропоновано методику, яка дозволяє здійснювати статистичні регулювання виробничого процесу на харчових підприємствах, що, в свою чергу, надасть можливість підвищити його стійкість, ефективність та результативність зокрема. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №3 (59) | |
dc.title | Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах | en_US |
dc.type | Article | en_US |