dc.contributor.author |
Ткаченко, Т.І.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-23T13:20:49Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-23T13:20:49Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200 |
|
dc.description |
Ткаченко Т.І. Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах / Т.І. Ткаченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2012. – №3 (59). – C. 234-237. |
en_US |
dc.description.abstract |
Запропоновано методику, яка дозволяє здійснювати статистичні регулювання виробничого процесу на харчових підприємствах, що, в свою чергу, надасть можливість підвищити його стійкість, ефективність та результативність зокрема. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; №3 (59) |
|
dc.title |
Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |