ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Череднікова, О. О.
dc.contributor.author Гавриленко, Н. І.
dc.contributor.author Жарій, Я. В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-24T21:22:56Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-24T21:22:56Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
dc.description Череднікова, О. О. Особливості управління ризиками появи неякісної продукції / О. О. Череднікова, Н. І. Гавриленко, Я. В. Жарій // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – № 4 (69). – C. 204-212. en_US
dc.description.abstract Досліджено небезпечні ситуації процесу виробництва харчової продукції, виявлено можливі причини утворення дефектів та запропоновано методи оброблення статистичних даних для оцінювання ризиків появи неякісної продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; № 4 (69)
dc.title Особливості управління ризиками появи неякісної продукції en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу