dc.contributor.author |
Череднікова, О. О.
|
|
dc.contributor.author |
Гавриленко, Н. І.
|
|
dc.contributor.author |
Жарій, Я. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-24T21:22:56Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-24T21:22:56Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387 |
|
dc.description |
Череднікова, О. О. Особливості управління ризиками появи неякісної продукції / О. О. Череднікова, Н. І. Гавриленко, Я. В. Жарій // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – № 4 (69). – C. 204-212. |
en_US |
dc.description.abstract |
Досліджено небезпечні ситуації процесу виробництва харчової продукції, виявлено можливі причини утворення дефектів та запропоновано методи оброблення статистичних даних для оцінювання ризиків появи неякісної продукції. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; № 4 (69) |
|
dc.title |
Особливості управління ризиками появи неякісної продукції |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |