IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лукомський, Ю.О.
dc.contributor.author Молоканова, Л.В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-24T21:23:24Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-24T21:23:24Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391
dc.description Лукомський Ю.О. Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів / Ю.О. Лукомський, Л.В. Молоканова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 227-231. en_US
dc.description.abstract Наведено результати дослідження мінерального складу пасти з квасолі білої продовольчої. Проаналізовано зміни мінерального складу м’ясних січених напівфабрикатів при заміні у рецептурі хліба на квасолеву пасту. Враховано концепції збалансованих співвідношень мінеральних речовин у продуктах харчування. Виділено ключові фактори дії мінеральних компонентів на біологічну цінність продукту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №4 (69)
dc.title Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу