Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Молоканова, Л.В. | |
dc.contributor.author | Квасніков, В.П. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-24T22:55:11Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-24T22:55:11Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426 | |
dc.description | Молоканова Л.В. Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва / Л.В. Молоканова, В.П. Квасніков // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 230-236. | en_US |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень щодо технологічних характеристик натуральних барвників з кизилу і терну як рецептурних і функціональних інгредієнтів, що формують типовий рожевий колір варених ковбас. Визначено вплив на колір барвників рН середовища та способу оброблення сировини (сушка, заморожування ягід). Встановлено фракційний склад екстрактів барвників з кизилу і терну та ступінь відновлюваності сухих барвників. Наведено рекомендації стосовно розчинників для вилучення барвних речовин з ягід та умов введення сухих барвників у ковбасний фарш. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №1 (71) | |
dc.title | Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва | en_US |
dc.type | Article | en_US |