IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Молоканова, Л.В.
dc.contributor.author Квасніков, В.П.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-24T22:55:11Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-24T22:55:11Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426
dc.description Молоканова Л.В. Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва / Л.В. Молоканова, В.П. Квасніков // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 230-236. en_US
dc.description.abstract Наведено результати досліджень щодо технологічних характеристик натуральних барвників з кизилу і терну як рецептурних і функціональних інгредієнтів, що формують типовий рожевий колір варених ковбас. Визначено вплив на колір барвників рН середовища та способу оброблення сировини (сушка, заморожування ягід). Встановлено фракційний склад екстрактів барвників з кизилу і терну та ступінь відновлюваності сухих барвників. Наведено рекомендації стосовно розчинників для вилучення барвних речовин з ягід та умов введення сухих барвників у ковбасний фарш. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №1 (71)
dc.title Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу