dc.contributor.author |
Победаш, М. М.
|
|
dc.contributor.author |
Сидоренко, О. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-25T00:13:59Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-25T00:13:59Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460 |
|
dc.description |
Победаш, М. М. Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб / М. М. Победаш, О. В. Сидоренко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. – № 2 (73). – C. 208-212. |
en_US |
dc.description.abstract |
Досліджено шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб, визначено методи підвищення якості та гарантування безпечності рибних пресервів за умови додавання рослинної сировини. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження (визначення буферності, загальної кислотності та масової частки кухонної солі в м’ясі риби) нових рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб із додаванням каротиновмісної сировини. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; № 2 (73) |
|
dc.title |
Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |