IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Победаш, М. М.
dc.contributor.author Сидоренко, О. В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-25T00:13:59Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-25T00:13:59Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
dc.description Победаш, М. М. Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб / М. М. Победаш, О. В. Сидоренко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. – № 2 (73). – C. 208-212. en_US
dc.description.abstract Досліджено шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб, визначено методи підвищення якості та гарантування безпечності рибних пресервів за умови додавання рослинної сировини. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження (визначення буферності, загальної кислотності та масової частки кухонної солі в м’ясі риби) нових рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб із додаванням каротиновмісної сировини. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; № 2 (73)
dc.title Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу