Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Притульська, Н. В. | |
dc.contributor.author | Антюшко, Д. П. | |
dc.contributor.author | Кучинська, А. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-26T23:08:25Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-26T23:08:25Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7508 | |
dc.description | Притульська Н. В. Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №1 (77). – C. 180-184. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено фізико-хімічні показники якості сухих розчинних продуктів для ентерального харчування людей із соматичними захворюваннями та травмами «Реабілакт» і «Реабілакт-Д». На основі одержаних результатів встановлено тривалість рекомендованого терміну зберігання сухих розчинних продуктів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №1 (77) | |
dc.title | Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування | en_US |
dc.type | Article | en_US |