IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Притульська, Н. В.
dc.contributor.author Антюшко, Д. П.
dc.contributor.author Кучинська, А. М.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-26T23:08:25Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-26T23:08:25Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7508
dc.description Притульська Н. В. Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №1 (77). – C. 180-184. en_US
dc.description.abstract Досліджено фізико-хімічні показники якості сухих розчинних продуктів для ентерального харчування людей із соматичними захворюваннями та травмами «Реабілакт» і «Реабілакт-Д». На основі одержаних результатів встановлено тривалість рекомендованого терміну зберігання сухих розчинних продуктів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №1 (77)
dc.title Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу