IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дейниченко, Г.В.
dc.contributor.author Золотухіна, І.В.
dc.contributor.author Федак, В.І.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-30T14:39:05Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-30T14:39:05Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7686
dc.description Дейниченко Г.В. Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, В.І. Федак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 197-201. en_US
dc.description.abstract Першочерговим завданням у зростанні рівня споживання молочної продукції є раціональне використання знежиреної молочної сировини, розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів. Ультрафільтраційне концентрування харчових рідин сприяє підвищенню їх харчової цінності та технологічних властивостей. Досліджено піноутворюючі та піностабілізуючі властивості сколотин та УФ-концентрату сколотин із різним фактором концентрування. Розглянуто технологічний процес виготовлення структурованої десертної продукції на основі знежиреної молочної сировини. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №2 (78)
dc.title Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу