Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дейниченко, Г.В. | |
dc.contributor.author | Золотухіна, І.В. | |
dc.contributor.author | Федак, В.І. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-30T14:39:05Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-30T14:39:05Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7686 | |
dc.description | Дейниченко Г.В. Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, В.І. Федак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 197-201. | en_US |
dc.description.abstract | Першочерговим завданням у зростанні рівня споживання молочної продукції є раціональне використання знежиреної молочної сировини, розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів. Ультрафільтраційне концентрування харчових рідин сприяє підвищенню їх харчової цінності та технологічних властивостей. Досліджено піноутворюючі та піностабілізуючі властивості сколотин та УФ-концентрату сколотин із різним фактором концентрування. Розглянуто технологічний процес виготовлення структурованої десертної продукції на основі знежиреної молочної сировини. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №2 (78) | |
dc.title | Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини | en_US |
dc.type | Article | en_US |