dc.contributor.author |
Дейниченко, Г.В.
|
|
dc.contributor.author |
Золотухіна, І.В.
|
|
dc.contributor.author |
Федак, В.І.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-30T14:39:05Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-30T14:39:05Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7686 |
|
dc.description |
Дейниченко Г.В. Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, В.І. Федак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 197-201. |
en_US |
dc.description.abstract |
Першочерговим завданням у зростанні рівня споживання молочної продукції є раціональне використання знежиреної молочної сировини, розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів. Ультрафільтраційне концентрування харчових рідин сприяє підвищенню їх харчової цінності та технологічних властивостей. Досліджено піноутворюючі та піностабілізуючі властивості сколотин та УФ-концентрату сколотин із різним фактором концентрування. Розглянуто технологічний процес виготовлення структурованої десертної продукції на основі знежиреної молочної сировини. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; №2 (78) |
|
dc.title |
Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |