dc.contributor.author |
Сподарик, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-02-03T02:45:49Z |
|
dc.date.available |
2016-02-03T02:45:49Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776 |
|
dc.description |
Сподарик В. М. Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) / В. М. Сподарик // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 146-151 |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті йде мова про визначення поняття «японський менеджмент» і застосування цього явища на підприємствах; розглядаються поняття втрат підприємства, або, як їх називають в Японії, дії, які не додають цінності. Проаналізовано сутність філософії «Kaizen» та її інструментарію – системи «канбан»; також зроблено прогноз кількості виробництва вина на основі аналізу продажів за попередні періоди. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧДІЕУ |
en_US |
dc.subject |
muda |
en_US |
dc.subject |
muri |
en_US |
dc.subject |
mura |
en_US |
dc.subject |
«гемба» |
en_US |
dc.subject |
бережливе виробництво |
en_US |
dc.subject |
японський менеджмент |
en_US |
dc.title |
Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |