IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим)

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сподарик, В. М.
dc.date.accessioned 2016-02-03T02:45:49Z
dc.date.available 2016-02-03T02:45:49Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776
dc.description Сподарик В. М. Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) / В. М. Сподарик // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 146-151 en_US
dc.description.abstract У статті йде мова про визначення поняття «японський менеджмент» і застосування цього явища на підприємствах; розглядаються поняття втрат підприємства, або, як їх називають в Японії, дії, які не додають цінності. Проаналізовано сутність філософії «Kaizen» та її інструментарію – системи «канбан»; також зроблено прогноз кількості виробництва вина на основі аналізу продажів за попередні періоди. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧДІЕУ en_US
dc.subject muda en_US
dc.subject muri en_US
dc.subject mura en_US
dc.subject «гемба» en_US
dc.subject бережливе виробництво en_US
dc.subject японський менеджмент en_US
dc.title Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу