IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мостова, М. А.
dc.contributor.author Литовченко, М. В.
dc.date.accessioned 2016-02-03T03:07:15Z
dc.date.available 2016-02-03T03:07:15Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/8780
dc.description Мостова М. А. Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону / М. А. Мостова, М. В. Литовченко // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 176-186 en_US
dc.description.abstract У статті проаналізована динаміка збиткових підприємств в економіці України, виявлені основні макро- та мікроекономічні чинники, що спричинили їх кризовий стан. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧДІЕУ en_US
dc.subject збитковість en_US
dc.subject криза en_US
dc.subject фінансовий результат en_US
dc.title Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу