Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шкарлет, С. М. | |
dc.contributor.author | Ладонько, Л. С. | |
dc.contributor.author | Корж, Т. І. | |
dc.date.accessioned | 2016-02-17T09:51:19Z | |
dc.date.available | 2016-02-17T09:51:19Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075 | |
dc.description | Шкарлет, С. М. Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств / С. М. Шкарлет, Л. С. Ладонько, Т. І. Корж // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 3 (11). - С. 153-161. | en_US |
dc.description.abstract | У статті досліджуються питання оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств у сучасних умовах. Авторами наведене уточнення таких понять, як «конкурентоспроможність», «оцінка», «аналіз», «діагностика», проаналізовано принципи та методи оцінювання конкурентоспроможності та підходи до них. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧДІЕУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економіка;№ 3 (11) | |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | оцінка | en_US |
dc.subject | аналіз | en_US |
dc.subject | діагностика | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | assessing | en_US |
dc.subject | analysis | en_US |
dc.subject | diagnostics | en_US |
dc.title | Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств | en_US |
dc.title.alternative | Methodological aspects and methodical principles of assessing the competitiveness of cheese-making enterprises | en_US |
dc.type | Article | en_US |