dc.contributor.author |
Мотузка, Ю. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-03T13:59:13Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2016-05-03T13:59:13Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9968 |
|
dc.description |
Мотузка, Ю. М. Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей / Ю. М. Мотузка // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 231-237. |
en_US |
dc.description.abstract |
Представлено результати досліджень потреб пацієнтів і лікарів медичних закладів у продуктах для спеціальних медичних цілей, зокрема ентерального харчування. Визначено, що наявний асортимент представлених на ринку України продуктів не задовольняє повною мірою вимог фахівців та очікувань споживачів. Це підтверджує своєчасність та нагальність розроблення продуктів вітчизняного виробництва. Вивчено потреби цільової категорії споживачів за органолептичними показниками, видом продукту, зручністю споживання та зберігання, пакованням, доступністю та прийнятністю з економічного погляду. Отримані результати покладено в основу розроблення вітчизняних продуктів для ентерального харчування. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки та технології; №2 (2) |
|
dc.subject |
анкетування |
en_US |
dc.subject |
продукти для ентерального харчування |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.subject |
органолептичні властивості |
en_US |
dc.subject |
потреби |
en_US |
dc.subject |
попит |
en_US |
dc.title |
Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |