Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Коваленко, М. С. | |
dc.contributor.author | Тимкова, І. О. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-05-03T14:01:29Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-05-03T14:01:29Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9970 | |
dc.description | Сиза, О. І. Йододефіцит і раціональне харчування / О. І. Сиза, О. М. Савченко, М. С. Коваленко, І. О. Тимкова // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 204-210. | en_US |
dc.description.abstract | Виявлено, що з 300 обстежених мешканців м. Чернігова на йододефіцит у 80 % не вистачає йоду в організмі, з них у 6,5 % – гостра необхідність прийому йоду. Проведені дослідження харчових продуктів на вміст йоду дозволили розробити необхідні рекомендації щодо раціонального харчування з метою збалансування цього мікроелементу в організмі людини. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки та технології; №2 (2) | |
dc.subject | йододефіцит | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.subject | йододефіцитні захворювання | en_US |
dc.title | Йододефіцит і раціональне харчування | en_US |
dc.type | Article | en_US |