dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Савченко, О. М.
|
|
dc.contributor.author |
Коваленко, М. С.
|
|
dc.contributor.author |
Тимкова, І. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-03T14:01:29Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2016-05-03T14:01:29Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9970 |
|
dc.description |
Сиза, О. І. Йододефіцит і раціональне харчування / О. І. Сиза, О. М. Савченко, М. С. Коваленко, І. О. Тимкова // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 204-210. |
en_US |
dc.description.abstract |
Виявлено, що з 300 обстежених мешканців м. Чернігова на йододефіцит у 80 % не вистачає йоду в організмі, з них у 6,5 % – гостра необхідність прийому йоду. Проведені дослідження харчових продуктів на вміст йоду дозволили розробити необхідні рекомендації щодо раціонального харчування з метою збалансування цього мікроелементу в організмі людини. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки та технології; №2 (2) |
|
dc.subject |
йододефіцит |
en_US |
dc.subject |
продукти харчування |
en_US |
dc.subject |
йододефіцитні захворювання |
en_US |
dc.title |
Йододефіцит і раціональне харчування |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |