DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 368a138b-a722-4dc2-a5cb-f0b3716a7654
Результати 1 до 14 із 14
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2008 | Актуальні питання організації обліку спільної діяльності на прикладі інвестиційних процесів в індустрії туризму | Коваль, П. Ф.; Онищенко, В. П.; Андреєва, Г. П. |
2010 | В’їзний туризм | Коваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.; Андрєєва, Г. П.; Зеленська, О. О.; Григор’єва, Т. В.; Пархоменко, О. Г.; Дудко, В. Б.; Михайловський, М. О.; Бондар, С. І. |
2017 | Методичні вказівки до написання курсової роботи з дисципліни “Сільський туризм” для студентів напрямку підготовки 24 „Сфера обслуговування”, спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання | Алєшугіна, Н. О.; Коваль, П. Ф. |
2014 | . Методичні вказівки і тематика курсових робіт з курсу «Організація анімаційної діяльності» для студентів денної та заочної форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 6.140103 «Туризм» | Бриль, К. Г.; Коваль, П. Ф. |
2015 | Методичні вказівки і тематика курсових робіт з курсу «Туроперейтинг» для студентів за галузь знань 1401 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 6.140103 «Туризм» | Коваль, П. Ф.; Андрєєва, Г. П.; Бриль, К. Г. |
2015 | Методичні вказівки і тематика курсових робіт з курсу «Туроперейтинг» для студентів усіх форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140103 «Туризм» | Коваль, П. Ф.; Андрєєва, Г. П.; Бриль, К. Г. |
2017 | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання напряму підготовки 24 „Сфера обслуговування”, спеціальності 242 „Туризм”, освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр” | Коваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О. |
2017 | Методичні рекомендації з проходження переддипломної практики та написання звіту студентами денної та заочної форми навчання напряму підготовки 24 “Сфера обслуговування”, спеціальності 242 “Туризм” другого освітньо-кваліфікаційного рівня “Магістр” | Коваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О. |
2014 | Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області | Алєшугіна, Н. О.; Коваль, П. Ф. |
2018 | Перспективи розвитку пригодницького туризму в Україні | Коваль, П. Ф.; Андрєєва, Г. П. |
2010 | Проблеми поетапного створення туристичних центрів в Україні та напрями їх вирішення | Коваль, П. Ф.; Бриль, К. Г. |
2010 | Розвиток розважального сектору туріндустрії як засіб зміцнення туристичного потенціалу України | Коваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.; Андрєєва, Г. П. |
2018 | Теоретичні засади пригодницького туризму | Коваль, П. Ф. |
2015 | Теоретичні засади спеціалізованого туризму | Коваль, П. Ф.; Андрєєва, Г. П. |