Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
Назва: | Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області |
Автори: | Алєшугіна, Н. О. Коваль, П. Ф. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління; № 2 (22) |
Короткий огляд (реферат): | Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму. |
Опис: | Алєшугіна, Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль, // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2014. - № 2 (22). - C. 50-53. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133 |
Розташовується у зібраннях: | Коваль П. Ф.: наукові статті Алєшугіна Н. О.: наукові статті № 2 (22) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
050-053.pdf | стаття | 184,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.