Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
Назва: Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Коваль, П. Ф.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління; № 2 (22)
Короткий огляд (реферат): Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму.
Опис: Алєшугіна, Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль, // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2014. - № 2 (22). - C. 50-53.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
Розташовується у зібраннях:Коваль П. Ф.: наукові статті
Алєшугіна Н. О.: наукові статті
№ 2 (22)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
050-053.pdfстаття184,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.