Перегляд зібрання за групою - Автори 8280c257-9113-4745-9364-daecd0d38a46

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 40 із 87 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Державна фінансова підтримка аграрної сфери в Російській імперії в кінці ХІХ – на початку ХХ століттяЗеленська, О. О.
2013Державна фінансова підтримка аграрної сфери в Російській імперії в кінці ХІХ – на початку ХХ століття безпекиЗеленська, О. О.
2015До методики оцінки рівня продовольчої безпекиЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2020Діловий туризм в Україні: основні проблеми розвитку та шляхи їх вирішенняБардакова, О. В.; Зеленська, О. О.
2014Еволюція теорій бюджетного регулювання економікиЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2019Екологічний туризм в УкраїніБусел, В. М.; Зеленська, О. О.
2007Ефективність державної підтримки сільського господарства в Україні: реалії та перспективиБутко, М. П.; Зеленська, О. О.; Зеленський, С. М.
2007Залучення інвестицій зовнішньоекономічної діяльності в Україну: сучасний стан і перспективиБутко, М. П.; Зеленська, О. О.; Кравченко, Н. О.
2018Здобутки і проблеми євроінтеграційних зрушень в Україні на сучасному етапіСавченко, В. Ф.; Забаштанський, М. М.; Кичко, І. І.; Тропіна, В. Б.; Мекшун, Л. М.; Кирилюк, Ю. В.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.; Полковниченко, С. О.; Пшенична, Т. М.; Холявко, Н. І.; Мекшун, П. В.; Левківський, В. В.; Левківський, О. В.
2016Кваліфікаційний комплексний іспит з фаху. Методичні вказівки до підготовки і проведення кваліфікаційного комплексного іспиту з фаху для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» за напрямом підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» всіх форм навчанняІльчук, В. П.; Зеленська, О. О.; Жарій, Я. В.; Гавриленко, Н. І.; Панченко, О. І.; Лисенко, І. В.; Садчикова, І. В.; Шишкіна, О. В.; Тарасенко, А. В.
2015Класифікація факторів продовольчої безпеки національного та регіонального рівнівЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2015Ключові фактори, що визначають перспективи розвитку продовольчого комплексу УкраїниЗеленський, С. М.; Зеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.
2020Клієнтоорієнтований підхід у технології туристичних продажівЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленський, В. С.
2015Концептуальні засади формування фінансово-економічної безпекиАбакуменко, О. В.; Базілінська, О. Я.; Бурденко, І. М.; Гавриленко, Н. І.; Горшунова, І. В.; Дубина, М. В.; Жарій, Я. В.; Зеленська, О. О.; Ільчук, В. П.; Кальченко, О. М.; Коваленко, Л. О.; Коренний, Е. А.; Кравчук, Г. В.; Лисенко, І. В.; Омеляненко, М. О.; Панченко, О. І.; Парубець, О. М.; Прокопенко, О. О.; Ревак, І. О.; Рогова, О. В.; Садчиков, В. С.; Сидоренко, І. В.; Сугоняко, Д. О.; Тарасенко, А. В.; Хоменко, І. О.; Шишкіна, О. В.; Шкарлет, С. М.; Штирхун, Х. І.
2007Молочне скотарство Чернігівщини: сучасні тенденції, регіональні проблеми та шляхи їх розв’язання з урахуванням входження України до СОТБутко, М. П.; Зеленська, О. О.; Зеленський, С. М.
2020Міжнародний діловий туризмЛобода, Д. Р.; Зеленська, О. О.
2019Навчальна практика : методичні вказівки з навчальної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Роговий, А. В.
2019Організаційно-технологічна практика : методичні вказівки з організаційно-технологічної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Роговий, А. В.
2004Організаційні аспекти функціонування сільського господарства Чернігівщини і перспективи його розвиткуБутко, М. П.; Зеленський, С. М.; Зеленська, О. О.
2009Особливості формування регіонального споживчого ринкуЗеленська, О. О.