Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпак, Н. А.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2016-07-17T19:52:09Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2016-07-17T19:52:09Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/10774-
dc.descriptionШпак, Н. А. Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 310-314.en_US
dc.description.abstractПроведено аналіз споживання основних продуктів харчування населенням Полтавської області порівняно з нормативами та загалом по Україні. З’ясовано причини різниці у споживанні сільськими мешканцями і мешканцями великих міст, внаслідок різниці грошових доходів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки; № 4 (70)-
dc.subjectспоживанняen_US
dc.subjectдоходиen_US
dc.subjectпродукти харчуванняen_US
dc.subjectсільська місцевістьen_US
dc.subjectміські поселенняen_US
dc.titleПідвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2013. — №4 (70)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1162.pdfстаття385,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.