Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10774
Назва: Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу
Автори: Шпак, Н. А.
Ключові слова: споживання
доходи
продукти харчування
сільська місцевість
міські поселення
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 4 (70)
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз споживання основних продуктів харчування населенням Полтавської області порівняно з нормативами та загалом по Україні. З’ясовано причини різниці у споживанні сільськими мешканцями і мешканцями великих міст, внаслідок різниці грошових доходів.
Опис: Шпак, Н. А. Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 310-314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10774
Розташовується у зібраннях:Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2013. — №4 (70)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1162.pdfстаття385,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.