Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10870
Назва: | Механізм створення винного бренда |
Автори: | Пазюк, В. Л. |
Ключові слова: | бренд винна продукція цінність ідея дослідження споживач конкуренція |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Економічні науки; № 2 (74) |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено та проаналізовано механізм створення винного бренда, описано його значення та вплив на просування винної продукції. Встановлено фактори, що впливають на формування бренда винної продукції. |
Опис: | Пазюк, В. Л. Механізм створення винного бренда / В. Л. Пазюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 2 (74). – C. 147-152. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10870 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2014. — №2 (74) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1306.pdf | стаття | 344,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.