Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
Технічні науки та технології: науковий журнал
2016
№1(3)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба
Cавченко, О. М.
;
Сиза, О. І.
;
Зінченко, Ю. С.
;
Деркач, Т. Л.
;
Михайлова, М. І.
Перегляд
Автор
1
Деркач, Т. Л.
1
Зінченко, Ю. С.
1
Михайлова, М. І.
Тема
1
bread
1
enzyme activity
1
fermented
1
yeast
1
биотехнологические свойства
1
бродіння
1
брожение
1
біотехнологічні властивості
1
дрожжи
1
дріжджі
.
далі >