Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11264
Назва: Загальна і четвертинна геологія та геоморфологія
Автори: Канівець, В. І.
Пархоменко, М. М.
Ключові слова: геологія
геоморфологія
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: Десна Поліграф
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібникові викладено зміст дисципліни в обсязі, який передбачено програмами підготовки агрономів. Описано виникнення і формування Всесвіту та планети Земля, її будову та геологічні процеси, які їй притаманні. Описані головні гірські породи, мінерали, їх вивітрювання і утворення вторинних мінералів, геологічні руди, геохронологія, роль поверхневих і підземних вод у геологічних формаціях. Висвітлюється історія четвертинного періоду та формування дрібнозернистих осадів, ґрунтотворних порід. Описані форми рельєфу та їх походження. Автори сподіваються, що зміст навчального предмету сприятиме формуванню наукового світогляду студента і допомагатиме при вивченні професійних дисциплін, пов’язаних із землею. Посібник буде корисним для спеціалістів із землевпорядкування та екології. Для студентів, аспірантів, викладачів і науковців природничих спеціальностей.
Опис: Канівець, В. І. Загальна і четвертинна геологія та геоморфологія : навч. посіб. для студ. спец. 6.090101 «Агрономія» / В. І. Канівець, М. М. Пархоменко. – Чернігів : Десна Поліграф, 2015. – 80 с.: іл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11264
ISBN: 978-617-7323-26-5
Розташовується у зібраннях:Канівець В. І.: навчально-методичні видання
Аграрні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1kanivets_v_i_parkhomenko.pdfнавчальний посібник11,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.