Аграрні науки : [45] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології в рослинництві» для студентів за спеціальністю 201 «Агрономія», ОС - МагістрКруподеря, О. Ю.
2022Рослинництво : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія»Рябуха, Г. І.; Шевченко, Л. А.
2023Механізація лісогосподарських робіт : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Бондар, І. М.; Корма, О. М.
2023Основи лісовпорядкування : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Кудряшова, К. М.
2022Землеробство : методичні вказівки до виконання курсової роботи на тему «Проектування сівозміни, обробітку ґрунту та комплексу заходів боротьби з бур’янами» для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія»Круподеря, Ю. О.; Канівець, В. І.
2023Ґрунтознавство з основами геології : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія»Канівець, В. І.; Пархоменко, М. М.; Козар, С. Ф.
2022Лісові культури : методичні вказівки до виконання курсової роботи на тему «Проект організаційно-господарського плану лісового розсадника» для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Дем'яненко, Л. В.
2023Елементи біорегуляції в агротехнологіях прядивних та олійних культур для сталого розвитку в адаптивній системі землеробства : монографіяЛокоть, О. Ю.; Селінний, М. М.; Пархоменко, М. М.; Канівець, В. І.; Москаленко, В. А.; Бондар, І. М.; Тимошенко, О. П.; Круподеря, Ю. О.; Рябуха, Г. І.; Кудряшова, К. М.; Шевченко, Л. А.; Корма, О. М.; Корнута, Ю. П.
2022Планування лісогосподарського виробництва : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістрГайда, Ю. І.; Селінний, М. М.
2023Загальна екологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія". Частина ІIБуяльська, Н. П.
2023Загальна екологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія". Частина ІБуяльська, Н. П.
2023Біологія : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія"Буяльська, Н. П.
2023Біологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 «Екологія»Буяльська, Н. П.
2023Фізіології рослин з основами біохімії : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр I курсу зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Шевченко, Л. А.; Кудряшова, К. М.; Бондар, І. М.
2022Лісова таксація : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Кудряшова, К. М.; Дем'яненко, Л. В.; Шевченко, Л. А.
2022Управління лісогосподарським виробництвом : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання освітнього ступеню магістр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Гайда, Ю. І.; Кудряшова, К. М.
2022Лісове ґрунтознавство : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Дем'яненко, Л. В.; Кудряшова, К. М.; Пархоменко, М. М.
2022Недеревні ресурси лісу : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Кудряшова, К. М.; Решетник, Л. Л.; Рябуха, Г. І.
2022Технологія інтегрованого захисту лісу : методичні вказівки для практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Корма, О. М.
2022Лісові культури зелених зон : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Корма, О. М.; Решетник, Л. Л.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45