Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11335
Назва: Модель некомерційних фондів соціального страхування з експоненційним розподілом витрат
Автори: Юрченко, М. Є.
Марченко, Н. А.
Ключові слова: соціальне страхування
вірогідність
страхові випадки
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Інвестиції: практика та досвід;№21
Короткий огляд (реферат): Розглянуті особливості призначення та функціонування некомерційних фондів соціального страхування, що існують в Україні. Основною проблемою роботи таких фондів є достатнє наповнення доходної частини та своєчасна виплата страхового відшкодування у разі настання страхових випадків. Отримані інтегрально-диференційні рівняння, які характеризують ймовірність розподілу капіталу фондів соціального страхування в припущенні, що страхові виплати та надходження є незалежними випадковими величинами, які розподіляються за законом Пуассона. Доведено, що розподіл витрат відрізняється від експоненційного закону розподілу, що унеможливлює точне вирішення інтегральних та диференційних рівнянь. Однак таке рішення можна знайти після деяких додаткових припущень відповідних областей.
Опис: Юрченко, М. Є. Модель некомерційних фондів соціального страхування з експоненційним розподілом витрат / М. Є. Юрченко, Н. А. Марченко // Інвестиції: практика та досвід. - 2014. - №21. - С. 136-138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11335
Розташовується у зібраннях:Юрченко М. Є.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30_IURCHENKO.pdfстаття213,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.